Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Terugblik Grote Inbraak Quiz 2016

Een wervelende show was het. Met veelzeggende filmpjes, luchtige humor & rake vragen. Je kon digitaal meespelen of nog ouderwets op papier meedingen naar de spraakmakende hoofdprijs: een keer mee op patrouille met de Eindhovense politie.

Winnaar BeCu alarmsysteemDe Werkgroep Veiligheid wilde inbraakpreventie op een ludieke manier onder de aandacht brengen in het Vonderkwartier. En dat is gelukt. Veel enthousiaste reacties, nog meer aanmeldingen voor de buurtpreventie en meer verbondenheid in onze wijk, die toch zo’n 1.000 gezinnen telt.

Speciale dank gaat uit naar de politie De Bilt, die deze quiz aan ons heeft ‘uitgeleend’, naar politie Eindhoven, de gemeente en Becu Security. Laatstgenoemde stelde een heuse beveiligingskit inclusief montage ter beschikking aan de winnaar van de enquête van vorig jaar. De trotse nieuwe eigenaar stond meteen te glunderen en hoopt dat meer wijkbewoners de beveiliging van hun woning aan gaan pakken. “Zo maken we er samen een veilige en gezellige wijk van!”.

Ook meelopen met de buurtpreventie? Of alvast meer weten over de volgende activiteit op ons programma en daar aan meehelpen? Mail naar veiligheid@vonderkwartier.nl en zorg mee voor geen gedonder in de Vonder!

20160226 ED Grote Inbraak Quiz