Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Dorien van Witteveen Effectieve Communicatie
Adres
Lodewijk Naoleonplein
5616 BA
Telefoonnummer
0649105103
Omschrijving

Ik help bedrijven om hun doelgroepen te bereiken met strategische, heldere, transparante en gebruiksvriendelijke communicatie. Concreet betekent dit ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes - online, offline, timing, content, tone of voice, uitstraling, structuur, etcetera - en de totstandkoming van communicatiemiddelen, teksten en andere content.

Aanbieding voor buurtgenoten

Ik sta open voor suggesties :)

Goggleboy
Bedrijfsnaam
Adres
Mecklenburgstraat 85
5615 PZ
Email adres
Telefoonnummer
06-41224521
Omschrijving

Ik maak content voor websites, zoals zoekmachinevriendelijke teksten. Daarnaast adviseer ik bedrijven op het gebied van content.

WANDER
Bedrijfsnaam
Adres
Sophia van Wurtemberglaan 9
5616 BM
Telefoonnummer
0653254590
Omschrijving

Onderscheidende en consistente communicatiemiddelen. Logo's/Huisstijl/website/mailings

Aanbieding voor buurtgenoten

Voor een lunch of diner krijg je een 2 uur durende keukentafelsessie over merkbeleving (brainstorm over merk en profileringskansen)

WEBBER Interactief
Bedrijfsnaam
Adres
Sophia van Wurtemberglaan 45
5616 BN
Plaats
Eindhoven
Email adres
Website (url)
Telefoonnummer
0681035457
Omschrijving

WEBBER gelooft in een continu veranderende wereld. Webdesign en technologie versnellen en versterken elkaar in de voortdurende groei van mogelijkheden. De stabiele factor in deze wervelende wereld, is de interactie tussen mensen. Wij hebben patent op ‘samen’. Samen ondernemen leidt tot vertrouwen. Dat is nodig voor het bouwen aan een duurzame relatie, om mee te kunnen denken in creativiteit en technische mogelijkheden. Dankzij de oprechte persoonlijke band met onze klanten in combinatie met onze expertise, zijn wij vandaag al bezig, met wat klanten morgen wensen. Wij houden van visualisatie, van het maken van mooie producten. Natuurlijk kloppen die technisch ook. Onze oplossingen bieden meer dan gevraagd, omdat we samen tot de best passende oplossing komen. Wij bieden strategie, creatie, realisatie en optimalisatie als het gaat om online vormen van marketingcommunicatie. Bij WEBBER werken we dagelijks met professionals aan mooie producten en een fijne relatie met onze klant.