Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

mooi gezegd tekstschrijverij
Adres
Anna Paulownastraat 20
Postcode
5616ax
Email adres
Telefoonnummer
06-51946261
Omschrijving

IK werk naast mijn werkzaamheden voor mijn blog op het ed.nl ook als tekstschrijver voor organisaties of particulieren.

Allereerst schrijf ik graag teksten voor ondernemers, organisaties en particulieren die goed zijn in hun werk, maar die zelf geen sterke teksten kunnen schrijven of daar geen tijd voor hebben of voor kunnen maken.

Ik schrijf graag teksten voor de ondernemer die extra vaart in de onderneming wil brengen. Ik kan dat voor jou doen omdat ik weet hoe je dat doet. En ik wil jou daar graag bij ondersteunen door al bestaande teksten te redigeren of nieuwe teksten aan te leveren.

Om goede teksten te kunnen schrijven kruip ik helemaal in de huid van de doelgroep voor wie de teksten worden geschreven. Vervolgens schrijf ik de teksten die de bewuste doelgroep raakt en in beweging brengt.

Deze teksten kunnen verschillende doelen hebben: voorbeelden hiervan zijn het vullen van een website, het schrijven van een goed leesbare notitie of lezing, het inleveren van een foutloze scriptie of het manuscript voor een boek. Ook kan ik interviews houden en uitschrijven, les- of voorlichtingsmateriaal verzorgen door nieuw materiaal aan te leveren of al bestaand materiaal verfijnen en/of verbeteren.

Heb je interesse?

Neem dan contact met mij op!

Aanbieding voor buurtgenoten

Ik bied nu als kennismakingsactie voor mijn buurtbewoners 10% korting aan op de reguliere uurprijs.

Send Message