Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Maartje van Mierlo – Praktijk voor Reflexzonetherapie
Soort bedrijf
Adres
Albertina van Nassaustraat 18
Postcode
5616BD
Telefoonnummer
0408794706
Omschrijving

Reflexzonetherapie (voetreflex) is als natuurlijke geneeswijze al eeuwenlang bekend. Het uitgangspunt van deze therapie is dat er op handen en voeten reflexzones liggen die in verbinding staan met alle organen, botten en weefsels van het lichaam. Door deze zones met speciale technieken te masseren wordt het zelfherstellend vermogen gestimuleerd, blokkades opgeheven en het lichaam in evenwicht gebracht.

De behandeling is gericht op het bevorderen van de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen, zodat giftige stoffen geen kans krijgen zich op te hopen in de lever, nieren of darmen. Het zorgt voor ontspanning, brengt hormonen in balans en zorgt voor soepelheid in spieren en gewrichten.

Ontspanning, balans en bewustwording.
Het lichaam wordt gezien als een eenheid waarbij alles in verbinding staat en invloed heeft op elkaar. Als er balans is spreken we van gezondheid. Ziekte is een signaal van een verstoord evenwicht. Het doel van reflexologie is die balans weer te herstellen. Een behandeling kan je laten voelen wat je lichaam te vertellen heeft.

Aanbieding voor buurtgenoten

Reflexzonetherapie is een natuurlijke vorm van genezen en dient ter ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg, nooit ter vervanging. Behandelingen worden bovendien door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed en vallen niet onder het eigen risico!

Voor vragen of het maken van een afspraak stuurt u mij een email (info@maartjevanmierlo.nl) met uw gegevens. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Een vriendelijke groet,
Maartje van Mierlo

Send Message