Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

De Nieuwe Maatschappij
Adres
Frederika van Pruisenweg 50
Postcode
5616 AW
Telefoonnummer
0650822268
Omschrijving

Nederland vergrijst en ontgroent waardoor de druk op de zorgsector de komende jaren fors gaat toenemen. De doelgroep ouderen gaat de komende jaren sterk stijgen en ook hun behoeften zullen veranderen. Dit vraagt om een compleet andere inrichting van de maatschappij. Als Toegepast Gerontoloog ben ik specialist op het gebied van vergrijzing en ontgroening waarbij de oudere mens centraal staat.

Aanbod:
Vanuit De Nieuwe Maatschappij wil ik met mijn gerontologische (zorg)achtergrond de ouderen een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven bieden. Of dit nu (zo lang mogelijk) in hun eigen woonomgeving, of in een zorgomgeving is. Van belang hierbij is om behoeften, belangen en wensen van ouderen te onderzoeken, nieuwe ideeën met hen te klankborden en deze vervolgens te vertalen naar concreet haalbare oplossingen.

Ik werk op een innovatieve manier samen met zorginstellingen en (concept)ontwikkelaars om uiteindelijk te komen tot de hoogst haalbare kwaliteit van leven. De vraag van de oudere is leidend en niet het aanbod van producten en diensten in de markt. Door gezamenlijk te investeren in een vraaggerichte aanschaf en een optimaal ingerichte implementatie bereiken we een succes voor alle schakels in de keten.

Send Message