Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Witzomernachtsborrel

L A A T S T E – N I E U W S :

Beach weekend 2015 op het Lodewijk Napoleonplein

Thema: witzomernachtweekend

In het weekend van 27-28 juni heeft weer ons jaarlijkse beach volleybal weekend plaats. Het thema van het weekend is wit en midzomernacht. Dat maakt samen witzomernacht!

 

Zaterdag 27 juni: Strandfeestje met BBQ

Op zaterdag 27 juni aanstaande trappen we het midzomernachts weekend af op het plein. Daar ligt dan al het zand voor het beachvolleybal tournooi dat op zondag wordt gehouden. Het zand vormt de ideale setting voor een gezellig strandfeestje met kampvuur, BBQ’s en live muziek van gitarist Stijn Charpentier (check hem uit op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hbHMXlVycSI).

Er staan die zaterdag vanaf 20.00 uur BBQs klaar waarop je zelf je eigen vlees mag braaien maar je kunt ook deelnemen aan de BBQ van ’t Vonderke (wel even vooraf inschrijven bij ’t Vonderke). ’t Vonderke sponsort deze BBQ, je betaalt slechts 2,50 euro om mee te eten. Goede deal!

Daarnaast vinden we het leuk als je een hapje meeneemt om te delen, bijvoorbeeld salade, brood of je speciale home made BBQ saus. Denk ook aan je eigen stoeltjes of een plaid waarmee je op het zandstrand kunt zitten/liggen.

 

Zondag 28 juni: Beach volleybal