Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen Op Stap november 2019: naar het Muziekgebouw

Na het geslaagde uitje naar het Van Abbemuseum, in september j.l., organiseert de Werkgroep VonderXL op donderdag 29 november a.s. een bezoek aan het Muziekgebouw Eindhoven. Hier zal om 12:30 uur een klassiek lunchpauzeconcert plaatsvinden, een repetitie van de Philharmonie Zuidnederland.

Wie mee wil, kan zich opgeven bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com of, als men niet over email beschikt, telefonisch via 040-2524628.
Kaartjes kosten 2 euro. Peter zal op de dag zelf om 11:15 uur het benodigde aantal kaartjes kopen (eerder is niet mogelijk). We verzamelen om 12:15 uur in de hal van het muziekgebouw. Tevens kan dan het verschuldigde bedrag van 2 euro p.p. met Peter worden verrekend.

Zoals eerder aangekondigd, wil de Werkgroep VonderXL dit seizoen regelmatig dit soort (culturele e.a.) uitjes organiseren, onder het motto S.O.S. (Samen Op Stap). Idee daarachter is dat het voor veel mensen lastig is om er alleen op uit te gaan. De activiteit is echter niet alleen bedoeld voor alleenstaande of eenzame mensen, maar voor iedereen die zijn/haar mede-buurtbewoners beter wil leren kennen!