Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen Op Stap: lunchpauzeconcert 25 november 2021

Na The Father in Vue Cinema (een aangrijpende film over dementie, met Anthony Hopkins in de hoofdrol), organiseert de Werkgroep VonderXL eind november opnieuw een uitstapje naar een bijzonder binnenevenement: een lunchpauze concert in het Muziekgebouw.

Het concert wordt gegeven door het Mallet Collective, een muziekgezelschap dat zich concentreert op slagwerk bespeeld met stokken, door spelers die speciaal daarvoor zijn opgeleid en die dezelfde speelstijl hebben. Het gezelschap bestaat uit vier marimba/vibrafoon spelers. Marimba en vibrafoon zijn muziekinstrumenten in de categorie slagwerk en zijn verwant aan de xylofoon. Bij de marimba wordt op houten toetsen geslagen, bij de vibrafoon op metalen toetsen.

Het Mallet Collective maakt en presenteert nieuw werk voor het avontuurlijke en nieuwsgierige publiek, zo valt in de aankondiging te lezen. Het gezelschap wil tevens betekenisvol bezig zijn voor de maatschappij om op die manier mensen te verbinden d.m.v. muziek. “Luisteren naar Mallet Collective moet meer zijn dan luisteren naar een concert: een totaal-beleving !”

Tijdens het lunchpauze concert worden werken gespeeld van Steve Reich, Sarah Neutkens, David Six en Marc Mellits.

Waar:          Muziekgebouw Eindhoven (kleine zaal)

Wanneer:     Donderdag 25 november a.s., 12:30 uur

Kosten:         € 3,00

Opgeven:    Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com of – en alleen als men niet over email

                  beschikt – telefonisch via 040-2524628 (u ontvangt daarna per e-mail een

                  bevestiging met nadere details)

Peter zal op de dag zelf het benodigde aantal kaartjes kopen. Indien iemand na opgave onverhoopt moet annuleren, dient dit uiterlijk daags tevoren te gebeuren. Eenmaal gekochte kaartjes dienen met Peter te worden verrekend, liefst gepast.

LET OP! Voor het concert is een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code vereist. U kunt hiervoor de CoronaCheck-app gebruiken.