Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen op stap 12 december 2019: klassiek lunchpauzeconcert

Na twee succesvolle uitstapjes naar Muziekgebouw Eindhoven, begin dit jaar, staat er voor de maand december in het kader van S.O.S. (Samen op Stap) wederom een lunchpauzeconcert van de Philharmonie Zuidnederland op het programma, met als affiche deze keer: DE NOTENKRAKER.

Wat is kerst zonder dit prachtige kerstsprookje van Tsjaikovski? Speciaal voor de donkere dagen selecteerde chef-dirigent Dmitri Liss van de Philharmonie Zuidnederland de mooiste delen uit deze hartverwarmende klassieke balletmuziek. De eigenlijke uitvoering ervan vindt plaats op donderdagavond 12 december a.s. in de grote zaal van Muziekgebouw Eindhoven, maar daaraan voorafgaand is er ’s middags in de kleine zaal een openbare repetitie in de vorm van een lunchpauzeconcert. Een aanrader voor wie van klassieke muziek houdt.

Wanneer:         Donderdag 12 december a.s., 12:30 – 13:30 uur

Waar:   Muziekgebouw Eindhoven (Kleine Zaal)

Kosten: € 3,-

Opgeven: Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com of, als men niet over e-mail beschikt, telefonisch via 040-2524628.

Wie zich aanmeldt per e-mail, ontvangt een bevestiging en daags vóór het concert nadere details over wijze van verzamelen e.d. De kosten voor het concert (€ 3) kunnen op de dag zelf worden verrekend met Peter, die het benodigde aantal kaartjes aan de kassa zal kopen.