Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen op Stap 9 september 2019: Italiaanse maaltijd in ’t Vonderke

Het eerste seizoen van S.O.S. (Samen op Stap) zit er op. Vanaf september 2018 heeft de Werkgroep VonderXL zowat elke maand een uitje kunnen organiseren, te beginnen met een bezoek aan het Van Abbemuseum en als laatste een wandeling naar en in Heempark Frater Simon Deltour. De op 20 juni geplande picknicklunch in het Genderpark, bedoeld als afsluiting van het seizoen, moest helaas op het allerlaatste moment worden gecanceld vanwege de onzekere weersomstandigheden.

In september starten we met het tweede seizoen. Het idee achter ‘Samen op Stap’ was – en is nog steeds – dat veel mensen, vooral senioren, het bezwaarlijk vinden om er alleen op uit te trekken. Daarbij is het een prachtgelegenheid om meer mensen uit de wijk te ontmoeten. De activiteiten zijn dus niet alleen bedoeld voor alleenstaande of eenzame mensen, maar voor iedereen die zijn/haar mede-buurtbewoners (beter) wil leren kennen! We willen deze activiteiten zo laagdrempelig mogelijk houden,zodat iedereen eraan deel kan nemen, ook mensen die moeilijk ter been zijn of mensen met een smalle beurs.

Het tweede seizoen wordt begonnen met een heerlijke en goed verzorgde Italiaanse maaltijd  in Café ’t Vonderke op maandag 9 september, 17.30 uur. Het maximaal aantal deelnemers is 30.

Opgeven:

Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com of, als men niet over email beschikt, telefonisch via 040-2524628. Graag ook eventuele dieetwensen doorgeven. U ontvangt daarna een bevestiging.

Kosten:

€ 10, inclusief één consumptie, graag vooraf betalen, eveneens via Peter Klaver, hetzij per bank (NL96INGB0001642733 t.n.v. P. Klaver), hetzij  contant in de brievenbus (Graaf Adolfstraat 31, o.v.v. naam en adres).