Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen Op Stap april 2019

Elke maand organiseert de werkgroep VonderXL onder het motto ‘Samen op Stap’ (S.O.S.) een uitje waarbij wijkbewoners elkaar op een gezellige en ontspannen manier kunnen ontmoeten. In april staat de film ‘Stan & Ollie’ op het programma.

Stan Laurel en Oliver Hardy……wie kent ze niet als “de dikke en de dunne”. De film ‘Stan & Ollie” vertelt het waargebeurde verhaal van deze twee Brits-Amerikaanse komieken uit de eerste helft van de vorige eeuw, die worden beschouwd als ’s werelds en Hollywoods meest bekende duo. Centraal in de film staat het drama van hun laatste dagen in de schijnwerpers. Na een gouden tijdperk van successen besluiten zij een triomfantelijk afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt, vanwege het hectische schema, weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het publiek dat hen adoreert. De film dateert van 2018 en de hoofrollen worden vertolkt door Steve Coogan (Stan) en John C. Reilly (Ollie). “Dit moeten alle liefhebbers van het originele duo beslist zien”, aldus de recensies.

Waar: Vue Cinema (Nieuwe Emmasingel 20)

Wanneer: Dinsdag 16 april, 14:00 uur (verzamelen om 13:45 uur).

Kosten: € 7, inclusief kop koffie/thee met wat lekkers.

Opgeven: Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com (u ontvangt daarna een bevestiging plus details per e-mail) of, als men niet over e-mail beschikt, telefonisch via 040-2524628.

De kosten (€ 7) kunnen op de dag zelf worden verrekend met Peter, die het benodigde aantal kaartjes aan de kassa zal kopen.