Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen Op Stap 14 december 2023: klassiek lunchpauzeconcert Muziekgebouw Eindhoven

Lunchpauzeconcerten – we hebben er inmiddels al een aantal bezocht de afgelopen jaren in het kader van S.O.S. (Samen-op-Stap) – zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk. Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Grote Zaal van het Muziekgebouw. Dát breekt pas lekker de dag!

Tijdens de openbare repetitie op donderdag 14 december a.s. word je meegenomen in het repetitieproces van de Philharmonie Zuidnederland. Het orkest repeteert dan o.l.v. dirigent Jun Märkl, Le chant du rossignol van Igor Stravinski, een suite uit diens opera Le Rossignol, naar ‘t sprookje De Chinese Nachtegaal van Andersen. Gun jezelf een heerlijk ontspannen moment en laat je omarmen door de klanken van een vol symfonieorkest.

Een lunchpauzeconcert is eigenlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom gaan we – althans voor wie dat wil – na het concert nog wat gebruiken in Restaurant De Vooruitgang (Markt 11, naast Muziekgebouw). Dat is dan wel op eigen kosten (graag contant betalen).

WANNEER:   Donderdag 14 december a.s., 12:30 – 13:30 uur

WAAR:         Muziekgebouw Eindhoven (Grote Zaal)

KOSTEN:      € 4,- .

OPGEVEN: Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com of, als men niet over e-mail beschikt, telefonisch via 040-2524628 (u ontvangt dan daags vóór het concert per e-mail nadere details).

De kosten voor het concert (€ 4) kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL96INGB0001642733 tnv P.H. Klaver, Eindhoven of op de dag zelf worden verrekend met Peter, die het benodigde aantal kaartjes zal kopen.

Indien iemand na opgave onverhoopt moet annuleren, dient dit uiterlijk daags tevoren te gebeuren.