Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen op Stap 13 oktober 2022: klassiek lunchpauzeconcert

Een lunchpauzeconcert…..heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk. Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Grote Zaal van het Muziekgebouw. Dát breekt pas lekker de dag!

Vandaar deze uitnodiging voor een openbare repetitie van de Philharmonie Zuidnederland op donderdag 13 oktober a.s. Onder leiding van Erik Bosgraaf worden stukken gespeeld uit De Vier Jaargetijden, een cyclus van vier vioolconcerten van Antonio Vivaldi. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, toen we abusievelijk meldden dat stukken uit de Vijfde Symfonie van Mahler zouden worden gespeeld.

De Vier Jaargetijden van Vivaldi is een van de populairste werken uit de klassieke muziek.

Voor wie vindt dat een lunchpauzeconcert niet compleet is zonder een lekkere lunch, kan na het concert eventueel – op eigen kosten – genieten van een smaakvolle huisgemaakte soep en/of lekker vers brood in Grand Café Meneer Philips, gelegen direct naast het Muziekgebouw

WANNEER:   Donderdag 13 oktober a.s., 12:30 – 13:30 uur

WAAR:         Muziekgebouw Eindhoven (Grote Zaal)

KOSTEN:      € 4,-

OPGEVEN: Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com of, als men niet over e-mail beschikt, telefonisch via 040-2524628.

Wie zich aanmeldt per e-mail, ontvangt een bevestiging en daags vóór het concert nadere details over wijze van verzamelen e.d.

De kosten voor het concert (€ 4) kunnen op de dag zelf worden verrekend met Peter, die het benodigde aantal kaartjes aan de kassa zal kopen.

Indien iemand na opgave onverhoopt moet annuleren, dient dit uiterlijk daags tevoren te gebeuren. Eenmaal gekochte kaartjes dienen met Peter te worden verrekend, liefst gepast.