Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Samen Op Stap 13 december 2022: naar de film WOLF

Het is niemand ontgaan: de wolf is terug in Nederland. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Titel van de film: WOLF ….. bondiger en simpeler kan niet. Het commentaar bij deze documentaire (‘voice-over’) wordt verzorgd door Matthijs van Nieuwkerk. Van Nieuwkerk: “Tijdens het inspreken heb ik genoten van de schitterende beelden en was ik er telkens verwonderd over hoe het de makers überhaupt gelukt is om de familie Wolf zo in beeld te brengen. Mijn fascinatie voor de wolf is hierdoor alleen maar groter geworden.”

Bizarre bijkomstigheid is dat toevallig zowel de wolf als de persoon van Matthijs van Nieuwkerk de laatste tijd omstreden en veelvuldig in het nieuws zijn… maar vanzelfsprekend geen beletsel om samen onbevangen van deze prachtige natuurfilm te gaan genieten.

Waar:           Vue Cinema (Nieuwe Emmasingel 20).

Wanneer:     Dinsdag 13 december a.s., 14:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur).

Kosten:        € 8,- , inclusief koffie + iets lekkers.    

Opgeven:    Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com (u ontvangt daarna een bevestiging

                  per e-mail) of, als men niet over e-mail beschikt, telefonisch via

                  040-2524628.

De kosten (€ 8,-) kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL96INGB0001642733 t.n.v. P.H. Klaver Eindhoven of op de dag zelf contant met Peter worden verrekend, die het benodigde aantal kaartjes vooraf zal bestellen.