Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Oproep: VonderDoeners gezocht

Onze wijk staat bekend om de vele activiteiten die er worden georganiseerd. Een paar enthousiaste teams binnen de wijkvereniging, werkgroepen, zijn hier al vele jaren verantwoordelijk voor. 

Veel wijkbewoners hebben goede ideeën of helpen graag mee met het organiseren van activiteiten, maar deelname in een werkgroep is niets te veel van het goede.

Daarom gaan we vanaf nú van start met de VonderDoeners. Doe je ook mee? Samen met een grote groep enthousiastelingen uit de wijk help je mee, wanneer het jou uitkomt, om van de activiteiten in de wijk een succes te maken. Uiteraard kunnen VonderDoeners ook zelf met ideeën komen, zelf activiteiten starten en andere wijkbewoners en VonderDoeners enthousiasmeren.

Natuurlijk krijgen de VonderDoeners hulp van de werkgroepen binnen de wijkvereniging. Door middel van budget en materialen, maar ook de ervaring vanuit eerdere activiteiten, zoals draaiboeken en communicatiemiddelen. Ook met de contacten met de gemeente en het voldoen aan de Corona-richtlijnen ondersteunt de wijkvereniging de VonderDoerners.

  • Barst jij van de creatieve ideeën voor nieuwe activiteiten?
  • Denk jij graag mee als er iets georganiseerd moet worden?
  • Help je graag een handje om van een activiteit een succes te maken? Dat kan bijvoorbeeld zijn iets schrijven voor de nieuwsbrief, mensen bij elkaar brengen, helpen knutselen of klussen, een tent opzetten, een boom planten of … onze wijk nog mooier maken.

Meld je nu aan als VonderDoener!

Stuur e-mail naar vonderdoeners@vonderkwartier.nl met hierin je naam, adres en mobiele nummer. Madelon en Susanne nemen dan snel contact met je op.

Zij voegen je toe aan de Whatsapp-groep VonderDoeners en je ontvangt een berichtje met de spelregels. In deze groep delen we ideeën voor nieuwe activiteiten, zoeken we handjes als we iets willen organiseren of vragen we deelnemers mee te denken over een nieuw op te zetten activiteit. Op het moment dat er meerdere enthousiastelingen zijn om samen een idee uit te werken, gaan zij gezamenlijk (met hulp vanuit de wijkvereniging) aan de slag.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail aan Madelon en Susanne via vonderdoeners@vonderkwartier.nl.

Tot ziens bij de VonderDoeners!