Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Koningsdag in het Vonderkwartier

Koningsdag in het Vonderkwartier? Ook die ziet er dit jaar natuurlijk anders uit dan anders. Maar dat betekent ook weer niet dat er helemaal geen gezamenlijke activiteiten kunnen plaatsvinden!

Aubade bij Vonderhof

Zo openen onze buren van Vitalis Vonderhof de dag al om 10.00u met een aubade op het voorplein . Wie mee wil komen zingen of luisteren is welkom – natuurlijk wel onder de voorwaarde dat afstand houden mogelijk moet blijven. Dus mocht het toch te vol lopen, loop dan liever door (of terug naar huis)!

Fiets versieren

Daarna is het tijd voor de kinderen. Zij mogen zoals elk jaar hun fiets versieren. Maar ook dat gaat dit jaar wel een beetje anders dan anders:

– we willen alle kinderen graag oproepen om net als altijd hun fiets zo mooi mogelijk te versieren
– tussen 11.00u en 12.00u kunnen ze op het Lodewijk Napoleonplein iets leuks ophalen als ze hier hun fiets even komen showen (maar: kom niet allemaal tegelijk, en blijf ook niet hangen!)
– daarna mogen ze zelf / met papa en mama een rondje door de wijk maken. Wie weet hebben ze wel een hele goede bel of toeter, zodat alle buren weten dat ze langskomen en even kunnen zwaaien! Onze buren van Vitalis Vonderhof vinden het heel leuk als de kinderen ook daar even langsfietsen.

Hele fijne Koningsdag allemaal! #VonderkwartierBlijftThuis