Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Jaarvergadering 2019

Donderdag 21 februari vond de jaarvergadering plaats bij het SUMMA college. Onder het genot van een kopje koffie konden wijkbewoners kennismaken met de verschillende werkgroepen van de wijkvereniging op de infomarkt. Daarna vond de plenaire bijeenkomst plaats.

Allereerst blikten we terug op het moois van 2018 met een filmpje.

Vervolgens waren er een aantal mededelingen vanuit bestuur, werkgroepen en via het open podium:

  • De wijkvereniging zoekt een nieuwe voorzitter! De huidige voorzitter Tom Castenmiller treedt komende zomer af. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op via voorzitter@vonderkwartier.nl
  • Ook de werkgroepen, met name de werkgroep Pleinactiviteiten zoeken enthousiastelingen om te helpen met het organiseren van de verschillende activiteiten. Interesse? Ze horen graag van je!
  • De financiën over 2018 waren prima in orde. Wil jij komend jaar in de wijk iets doen/organiseren waar je budget voor zou willen gebruiken? Neem contact op met penningmeester@vonderkwartier.nl voor de mogelijkheden.
  • Wist je dat we tegenwoordig een energiecoach in de wijk hebben? Geheel vrijblijvend kan Marc Sprokel bij je thuis komen om te kijken welke mogelijkheden er zijn om energie te besparen in je huis.
  • Vind je het leuk om te zingen met wijkgenoten? Kom dan eens meedoen met het Vonderkoor, op dinsdagavond in de Vonderhof. Kom gewoon eens kijken of neem contact op via vonderkoor@vonderkwartier

Het laatste deel van de avond werd gewijd aan de bouwplannen voor het Vogelzangterrein. Zoals je elders op de website kan lezen is de speciale werkgroep Vogelzang druk bezig om in dit proces de belangen van de wijk te behartigen. De jaarvergadering leverde nog enkele extra onderwerpen op waar de werkgroep ook mee aan de slag zal gaan.