Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Energiebesparingscursus

Op maandag 9 maart is de eerste avond van de KlimaTeam Energiebesparingscursus voor wijkbewoners van het Vonderkwartier. Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar.
De cursus is geregeld door de werkgroep Energie van de wijkvereniging Vonderkwartier, is ontwikkeld door de Brabantse Milieufederatie, wordt gegeven door KlimaCoaches en wordt ondersteund door de gemeente Eindhoven. De cursus (met ten hoogste 15 deelnemers) bestaat uit 3 bijeenkomsten van ongeveer 2 en een half uur en is er op gericht om op jouw persoonlijke situatie in te gaan. De data van de cursus zijn 9 maart, 30 maart/1 april en 13/15 april (deelners kiezen samen welke datum het beste past), van 19.30 tot 22.00. De locatie van de cursus is Vitalis Engelsbergen, aan de Maria van Bourgondiëlaan.
Meld je snel aan voor deze gratis cursus via een email naar energie@vonderkwartier.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 8 maart, maar wacht niet te lang, want vol = vol.
Uit de werkmap:
“De bijeenkomsten bieden de mogelijkheid om keuzes te maken die goed zijn voor het milieu, maar die ook bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Door efficienter om te gaan met energie kunt u financieel voordeel opdoen met behoud van comfort. En het geeft ook nog eens een goed gevoel.”
Namens een cursusleider:
“De avonden staan in het teken van energiebesparing maar zo dat het vooral gezellige leerzame avonden worden. De eerste avond gaat over water, de tweede avond over gas en de derde avond over elektriciteit. Vooral de laatste avond maken we er een “klein feestje” van.”