Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Dinsdag 19 april 2022: Film ‘Here we are’ in VUE cinema

 

“Een subtiel en empathisch drama dat afrekent met de cliché’s over autisme” …. zo typeerde De Volkskrant indertijd de film Here we are , uit 2020 en geregisseerd door de Israëlier Nir Bergeman. De film gaat over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.

De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in. Op weg naar het instituut krijgt Uri echter een driftbui, waardoor Aharon besluit er samen vandoor te gaan. Uri is immers duidelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten?

Waar:           Vue Cinema (Nieuwe Emmasingel 20).

Wanneer:     Dinsdag 19 april a.s., 14:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur).

Kosten:        € 7,50, inclusief koffie + iets lekkers.   

Opgeven:    Bij Peter Klaver via p.klaver4@gmail.com (u ontvangt daarna een bevestiging

                  per e-mail) of, als men niet over e-mail beschikt, telefonisch via

                  040-2524628.

De kosten (€ 7, 50) kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL96INGB0001642733 t.n.v. P.H. Klaver Eindhoven of op de dag zelf contant met Peter worden verrekend, die het benodigde aantal kaartjes vooraf zal bestellen.