Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Burenhulp in het Vonderkwartier

Kunt of wilt u vanwege het coronavirus niet meer naar buiten en vraagt u zich af hoe dit nu moet met de dagelijkse boodschappen, het uitlaten van de hond of andere kleine klusjes? Of behoort u juist tot de groep die nu ineens met een lege agenda thuis zit en zich graag wil inzetten om een wijkgenoot een handje te helpen?

Gezien de oproep om zoveel mogelijk in en rondom huis te blijven stimuleert de wijkvereniging graag dat wij als buurtgenoten voor elkaar klaarstaan. Wellicht kan dat gewoon voor een directe buur – laten we deze dagen even extra goed naar elkaar omkijken!

Daarnaast bemiddelt de werkgroep Vonderburen graag voor wie wat hulp kan gebruiken, of juist hulp kan bieden. Kunt u wat hulp gebruiken, of kent u iemand voor wie dit geldt? Of….heeft u juist wel een uurtje over voor een wijkgenoot? Laat het even horen via vonderburen@vonderkwartier.nl  of bel (als u geen mail heeft) naar Kees Scheffers via 040-2511104 / 06-26906891.

Houd daarnaast juist nu de Facebookpagina van het Vonderkwartier in de gaten. Hierop verschenen afgelopen week al de volgende oproepen:

  • Breng vooral tekeningen, briefjes en andere ‘harten onder de riem’ langs bij de buren van de Vonderhof nu die geen bezoek meer mogen ontvangen (er staat een speciale brievenbox in de hal).
  • Maak juist nu gebruik van de minibieb in onze wijk  (Frederika van Pruisenweg) – mits op een verstandige manier!

Vonderburen staan voor elkaar klaar!