Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

14 maart: Soep-bus WIJ Eindhoven op het Wouter Hollemanplein

WEGENS OMSTANDIGHEDEN IS DEZE BIJEENKOMST UITGESTELD NAAR 14 MAART

Op donderdag 1 februari 14 maart a.s. komt er bij het speeltuintje op het Wouter Hollemanplein een bus te staan waar, ’s middags van 16:00 – 19:00 uur, GRATIS soep wordt uitgedeeld aan buurtbewoners, met name uit het Vonderkwartier en van het Eliasterrein.
Let wel: het Wouter Hollemannplein ligt achter het flatgebouw aan de Eliasweg.

De bus is van WIJeindhoven en het gaat hier om een initiatief van de Werkgroep Dementievriendelijk Vonderkwartier. Deze werkgroep wil haar aandacht enigszins verruimen: zich niet beperken tot strikt de problematiek van dementie en ook niet tot strikt het Vonderkwartier maar het accent leggen op ontmoeting en contact ook met mensen daarbuiten zoals het Eliasterrein. De nieuwe slogan wordt dan ook: “Meer ontmoeting in de buurt”.

Bedoeling van de SOEPBUS is om tijdens het eten van GRATIS SOEP in gesprek te gaan met bewoners van verschillende leeftijden, van jong tot oud, en via een enquête de behoeftes te peilen. Wat mist men? Wat zou men willen? Wat willen kinderen en jongeren graag? Is er genoeg te doen voor kinderen en jongeren, voor dertigers, veertigers, vijftigers? Wordt er voor hen genoeg georganiseerd?

Voel je je aangesproken, heb je wensen of ideeën? KOM DAN OP DONDERDAG 14 maart 1 FEBRUARI NAAR DE SOEPBUS op het Wouter Hollemannplein, tussen 16:00 en 19:00 uur ‘s middags voor een lekker kopje soep!