Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

1-2 oktober: VonderVolleybal

In het weekend van 1 & 2 oktober is het weer tijd voor ouderwets beachplezier op het Lodewijk Napoleonplein! Een dikke laag zand zorgt voor het ultieme beachgevoel, voor deelnemers én toeschouwers. Doe je ook mee?

Zaterdag 1 oktober: Jeugd

Zaterdag is het de beurt aan de jeugd: van 13.00-14.00u is iedereen welkom voor een echte volleybal clinic. Daarna  komen de kids onder 12 in actie in teams van 4-6 personen.

Inschrijven kan via een mail naar vonderdoeners@vonderkwartier.nl of door het inleveren van het inschrijfformulier vóór 18 september. Eén ouder als coach per team is verplicht. Wil je wel meedoen, maar heb je nog geen team? Je kunt je ook individueel aanmelden, dan zoeken wij ter plekke een passend team!

Vanaf 18.00u is de jeugd vanaf 12 jaar welkom en zullen we volleyballen totdat het donker wordt rond 20.00/21.00u. Ook hier kunnen teams en individuen zich aanmelden via een mail naar vonderdoeners@vonderkwartier.nl of door het inleveren van het inschrijfformulier.

Zondag 2 oktober vanaf 11.00: beachvolleybaltournooi 16+

Terug van weggeweest: beachvolleybal op het plein. Op 2 velden mogen maximaal 16 teams uit de wijk gaan strijden om de VonderBokaal. Inschrijven kost 15 euro, te voldoen bij het inleveren van het inschrijfformulier.