Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Wijkbijeenkomst 2017

Op donderdag 26 januari was de jaarlijkse wijkbijeenkomst  goed bezocht met circa 90 mensen. De voorzitter opende de vergadering met een overzicht van alle vrijwilligers. Dat zijn er een heleboel. We hebben een hele actieve wijkvereniging waar van alles en nog wat wordt georganiseerd. Toch missen we nog mensen en met name voor het bestuur. Wil je meedoen en meehelpen onze vereniging te laten voort bloeien meld je dan bij de voorzitter@vonderkwartier.nl

Alle werkgroepen presenteerde hun hoogtepunten van 2016 en blikten vooruit op 2016. Klik op de volgende link voor de presentatie: Hoogtepunten 2016 en vooruitblik 2017.  De werkgroep plein activiteiten heeft een leuke film met een impressie van vorig jaar gemaakt die helaas te groot was om te uploaden naar onze website.

Vervolgens was er ruimte voor een ieder om nog een vraag te stellen of een oproep te doen. na een aarzelend begin werd daar intensief van gebruik gemaakt. Zo vond een duidelijke meerderheid dat de wijkvereniging zich met de collectieve aanschaf van zonnepanelen moet bezig houden. Binnenkort komt hier een informatie bijeenkomst over, Houdt de agenda in de gaten. Een peiling over het betaald parkeren liet zien dat 80% van de aanwezigen dit een vooruitgang in de situatie vinden.

Tijdens het naborrelen kon men ook nog informatie over hang en sluitwerk verkrijegn bij “de sleutelkar” uitgenodigd door de werkgroep veiligheid.

Om 22:00 uur sloten we een zeer geslaagde en geanimeerde avond af.