Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Festival of Creative Minds

Buurtbewoners; de voorbereidingen voor het jaarlijkse Festival of Creative Minds zijn al in volle gang. Dit jaar wordt het festival gehouden op 8 sept. vanaf 14.00 uur. Zet maar vast in je agenda!

En natuurlijk willen we jou graag op het Lodewijk Napoleonplein zien. Op dit moment hebben we al fantastische activiteiten gepland. Je kunt genieten van een verhalenverteller, een heerlijke stoelmassage, al je creativiteit kwijt op een enorm schilderij en we starten een diensten ruilbeurs.

We willen jou vragen of je je als vrijwilliger 2 uurtjes in zou willen zetten om het festival te laten slagen. Daarnaast vinden we het ook heel leuk als je één van je talenten zou willen delen. Kun je bijvoorbeeld goed breien of haken en wil je dat aan anderen aanleren? Of ben je goed in het versieren van cupcakes? Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en faciliteren we waar nodig.

En dat alles doen we voor alweer een geweldig goed doel.

dit jaar gaan alle opbrengsten naar www.kuychi.org. Lees verder over Heléna van Engelen en haar prachtige werk in Peru. Inmiddles is deze stichtin gbekend door interview in de Happinez en het boek Mamita.

Toon je kwaliteit op dit festival dan maken wij samen het Vonderkwartier de creatiefste buurt van Eindhoven.