Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Walking Dinner 2.016

PLEINACTIVITEITEN
FEB-MRT 2016

WalkingDinner2016B
Laatste nieuws:

De kaarten zijn geschud, ook dit jaar weer een leuke enthousiaste groep buurtgenoten die graag een potje voor de ‘buren’ op tafel zetten.
Op Zaterdag 19 maart zullen we ons verzamelen in cafe ’t Vonderke waar de tot dan toe geheim gehouden gast adressen worden uitgewisseld.
Uiteraard wordt er in de keukens rekening gehouden met de opgegeven dieet wensen om zo naar ieders lust van deze gezellige en vooral verassende avond te kunnen genieten.
Word je nu toch nieuwsgierig of was je verhinderd…om toch een graantje mee te pikken: de vierde gang is nakaarten in het ‘ t Vonderke vanaf 23.00h

Tot ziens op het plein

Dit is versie Walking Dinner 2.016, de vierde editie alweer. Jaar op jaar is dit avondje uit met de buren weer een succes gebleken. Ook al is het een heel gepuzzel en gesorteerd, het is meer dan de moeite waard en we vinden het leuk die enthousiaste buurtgenoten door de straten te zien sjouwen. Dit jaar hebben we de hulp gehad van een technisch ondersteuner die een slim programma in elkaar heeft weten te draaien, zodat we volgende jaren de gerechten en stellen die bij elkaar komen, kunnen verdelen zodat er nog meer variatie ontstaat. Ook over de jaren heen.

 

LEES HIERONDER over INSCHRIJVEN, MEE DOEN en HOE WERKT HET…
…houd je brievenbus maar in de gaten!

Flyer WD2016 Voorzijde

Flyer WD2016 Achterzijde