Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Verslag Walking Dinner

Op 21 april was het eindelijk zover, na weken verheugen op deze avond konden we van start.
Om 18.30 verzamelden we met 25 stellen in het Vonderke.

Bij binnenkomst kreeg elk stel 3 enveloppen en 4 consumptie-bonnen. Om 18.50 maakten we allemaal tegelijk de eerste envelop open. Vervolgens ging iedereen naar het adres waar ze het voorgerecht gingen eten. Spannend omdat je niet weet met wie je aan tafel komt te zitten, maar juist daarom des te leuker. Voordat we het wisten was de tijd al om en moesten we snel het volgende envelopje open maken voor het hoofdgerecht.
Grappig om iedereen in de wijk met envelopjes in hun hand over straat te zien lopen op weg naar het volgende adres. Het hoofdgerecht was dan wederom zeer gezellig met weer 4 nieuwe mensen. Helaas weer te snel afgelopen, want het nagerecht werd alweer bijna geserveerd. Op naar het laatste adresje waar we weer lekker een kijkje konden nemen in huis en keuken, altijd leuk om te gluren bij de buren!

Gelukkig was er nog een laatste ronde en wel bij Frank in het Vonderke. Hier konden we onze gesprekken van eerder op de avond lekker voortzetten onder het genot van een drankje.

Zoveel blije gezichten, zoveel positieve reakties, nieuwe contacten, mooie verhalen, veel gelachen, kortom: een supergeslaagde aktiviteit waar we graag een traditie van maken.

Groeten van José en Chris