Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Festival of Creative Minds ((FoCM))

ZONDAG  25 AUGUSTUS 2013  –  12:00 UUR – op het plein

Het jaarlijkse ‘Festival of Creative Minds’ ((F.o.C.M.)) heeft als doel het promoten en het inspireren van je innerlijke creatieve zelf. Daarnaast wordt er voor een goed initiatief, activiteit of instelling geld ingezameld.

F.O.C.M is voor iedereen die geinspireerd wil worden. Door gebruik te maken van de altijd veranderende diversiteit in muziek, kunst, mode en wellness als platform. Maak de dag compleet door te feesten voor een goed doel. Er is iets voor iedereen!

Your only accessories is to inspire or to be inspired!

STICHTING GUUS
Dit jaar gaat de opbrengst van de workshops en drank naar stichting GUUS. De Eindhovense stichting Guus stelt geld beschikbaar voor kinderen met een significante ontwikkelings- achterstand. Stichting Guus probeert te helpen de ontwikkeling van deze kinderen te stimuleren door hen toegang te geven tot hulpmiddelen en/of therapieën.

Community-art-parade
Deze reeds traditionele parade trekt langs ons plein tijdens het FOCM Festival of Creative Minds. Het bonte gezelschap bestaat uit buurbewoners Strijp en alle nationaliteiten en muziek/verenigingen, die met trots hun kunstwerken tonen in de straten van Strijp binnen de ring. Meer info..

DOE MEE!
Samen met de Wijkvereniging ‘Het Vonderkwartier’ nodigen we je uit om jouw bijzondere kwaliteit of talent te tonen.