Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

“Barbies & Ballen” Beach Volleybal 2012

Casimietjes Kampioenen 2012, Duikboten slepen originaliteitsprijs in de wacht!

Wat was het weer een fantastische dag! Ondanks het wat wisselvallige weer (ahum) hebben de deelnemers en toeschouwers nog nooit zo fanatiek gestreden (wellicht door de lage temperatuur) voor de enige echte Vonderkwartier Wisselbokaal. Voordat de 22 deelnemende teams aan het toernooi konden beginnen werd om 11 uur de gezamelijke warming-up gehouden -daar werd het tempo al direct opgevoerd-. een goede start: met je blote voeten door het zand ploeteren, daar wordt je wel warm van. De poule wedstrijden begonnen aansluitend. Voor sommige kwam het luie zweet en voor andere weer de strijdlust naar boven om de opponenten te gaan verslaan. Voor de poule winnaar stond een halve finale op het programma en als klapper de finale tussen de Casimietjes en ‘bij mekaar geraapt zooitje’.

Hoezo blond ?!?

Voor de tweede keer haalde het team uit de Casimirstraat de hoofdprijs binnen. Ondertussen deden de kinderen en toeschouwers zich te goed aan de suikerspinnen en fruitcocktails. Vertier volop bij het springkussen en het stier rijden (in de vorm van een bal). Of je het nu wilde of niet: aan barbies en ballen meer dan genoeg, je viel er soms letterlijk over!

In ’t Vonderke trad als mooie aanvulling op de dag de band ‘Dè is ók’ op. De meeste gingen echter lekker warm en binnen ‘bbq-en’. Eén team had de moed de BBQ op het plein aan te steken en een paar heerlijke steaks te braden. Voor foto’s kun je via ‘beeldbank’ in de linker kolom doorklikken naar Barbies & Ballen.

En dan nog even dit: Wij willen alle vrijwilligers, deelnemers, toeschouwers en natuurlijk Beach Volleybalclub Eindhoven bedanken voor het mogelijk maken van dit jaarlijkse toernooi.

Pleinactiviteiten Vonderkwartier

pleinactiviteiten....