Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Verslag Koninginnedag 2011

Koninginnedag 2011
koninginnedag2011plein
Wat een toppertje was dat dit jaar. Een zonovergoten dag met alleen maar goedgehumeurde mensen. Wat een beetje zon al niet kan doen!
Om 9.00 begonnen de eerste verkopers zich al te settelen, zodat ze in ieder geval verzekerd waren van een goed plekje. Zolang het midden van het plein maar niet bezet werd was het goed, want onze fietsertjes kwamen in grote getalen om 11.00 het plein op met hun mooi versierde voertuigen.
Na een mooie parade op het plein ging de optocht ook nog een rondje door de wijk, zodat de jury iets meer tijd had om te beslissen welke kinderen de mooiste fiets hadden. Een erg moeilijke opgave, maar ze zijn er uit gekomen. Maarliefst 10 winnaars dit jaar, gelukkig was er voor elk kind een prijsje.

Daarna kon de vrijmarkt van start. Volgens mij is het nog nooit zo druk geweest met al die kleine onderhandelaartjes. Onder het genot van een hapje en een drankje (want er was genoeg keuze op het plein) en een lekker muziekje van Peter vloog de dag helaas genoeg veel te snel om.
Ik heb er erg van genoten en velen met mij denk ik!
IMG_0101

Groetjes Chris
Werkgroep Pleinactiviteiten