Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Persbericht: Festival of Creative Minds

Non-profit festival – Festival of Creative Minds
zaterdag 10 september
14.00-00.00 uur
Lodewijk Napoleonplein, Eindhoven
Inu4vintage.nl & Wijkvereniging Vonderkwartier
i.s.m stichting NEOS

Festival of Creative Minds steunt Stichting Neos

Zaterdag 10 september as. vanaf 14.00 uur organiseert Inu4vintage voor de derde keer het jaarlijkse “Festival of Creative Minds” op het Lodewijk Napoleonplein in Eindhoven. Dit non profit festival zet zich elk jaar weer in voor een goed doel en dit jaar gaan alle opbrengsten naar Stichting Neos. Een organisatie die een stevig en toegankelijk vangnet creëert voor oa. voor dak- en thuislozen, kwetsbare gezinnen, en zwerfjongeren.

Creative Minds
Het doel van het festival is het promoten van creativiteit en het uitwisselen van verborgen talenten, vintage, kunst, onze multiculturele samenleving, design en muzikaal talent. Eindhovenaren worden zich deze dag bewust van de schat aan talenten waarover de inwoners van de “lichtstad” beschikken. Verschillende designers en artiesten laten hun werk zien en gaan met de bezoekers creatief aan de slag tijdens o.a. workshops en spelletjes. En ook samen genieten van muzikale talenten onder het genot van een drankje en een internationaal hapje is onderdeel van het programma. Alle opbrengsten van deze dag worden gedoneerd aan Stichting Neos.

Stichting Neos
Tijdens het festival wordt er ook bewustwording gecreëerd voor en door Neos. Neos werkt actief aan een samenleving waarin ieder mens telt. Zij biedt direct zorg en onderdak voor mensen in moeilijke en problematische omstandigheden en een veilige plek voor bedreigde vrouwen. Zij ondersteunt cliënten bij het opbouwen van een menswaardig en zo zelfstandig mogelijk bestaan. Het perspectief is dat zij weer volop kunnen meedoen, vanuit de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft. www.st-neos.nl

Vonderkwartier
Yetunde Olusanya en Cristel Burgmans van Inu4vintage, dé vintage kledingwinkel van Eindhoven, zijn dit jaar ook weer de samenwerking aangegaan met de Wijkverening Het Vonderkwartier. Deze samenwerking symboliseert de kracht van één van de mooiste en meeste creatieve wijken in Eindhoven. Samen laten zij zien dat als krachten worden gebundeld er veel bereikt kan worden. Naast een leuk dagje uit, worden er met jouw komst en donaties levens veranderd voor de mensen die dat nodig hebben!
Dus kom 10 september vanaf 14.00 uur naar het Lodewijk Napoleonplein in Eindhoven!

www.focm.nl

Festival of Creative Minds
– 14.00-00.00 uur
– Lodewijk napoleonplein
– www.inu4vintage.nl
– www.st-neos.nl