Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

“Hot in Holland” Beachvolleyball


Zondag 26 juni 2011

Dit weekend alles in het teken van het spetterende “Vonderkwartier beach volleybal toernooi”

De 24 teams zijn er klaar voor

Dit jaar een record aantal deelnemers! Dat doet ons deugd.
Met een strak tijdschema -onder strenge regie- gaat het een dag vol actie en spectakel worden. Toeschouwers worden stevast geboeit door de enthousiaste teams en wedstijden die er om gaan.
Voor de buurtgenoten die we niet meer konden plaatsen is er van alles rondom de speelvelden te beleven en te doen. De weersvoorspelling is 100% OK dus die BBQ komt helemaal goed.
Kom op tijd, mis de gezamelijke warming-up niet!

Beachvolleybal

Oud Hollandsch
Speciaal voor dit evenement zal het plein geheel in Oud-Hollandsche stijl worden omgetoverd. Van het begin tot het einde zullen de meest bekende tradities en gebruiken die ons land rijk is voorbij komen.

———————————————————–

Boertjes & Boerinnetjes beachvolley

Wisselbokaal en andere prijzen
De winnaars van de finale zullen de felbegeerde Vonderkwartier-Wisselbokaal in ontvangst mogen nemen van “De Casimietjes” : de winnaars van vorig jaar. Voor het meest originele team (verkleden is geen optie) staat er een leuk prijzenpakket klaar.

BBQ – met stoere verhalen
Neem je eigen BBQ en een stukje vlees mee dan sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ.

Spelregels “Hot in Holland”
+ Puntentelling:
Er wordt gespeeld volgens het rallypoint systeem. Dat betekent dat na iedere rally een punt aan de winnaar van die rally wordt toegekend
+ Opslag:
Er mag vanachter de gehele achterlijn geserveerd worden. Er is slechts één opslagpoging. De spelers houden zelf de opslagvolgorde in de gaten.
+ Netservice:
Een netservice is niet fout, het spel gaat ‘normaal’ door.
+ Einde tijd:
De scheidsrechters geven de behaalde score door bij de kraam.
+ Sportiviteit:
Het is bij beach volleyball een goed gebruik om de scheidsrechter te informeren over in- en uitballen, touché’s, netfouten en dergelijke als de scheidsrechter dit zelf niet kan waarnemen.

Bij vragen of onoplosbare onenigheid kun je terecht bij de pleinactiviteiten (in de kraam). De beslissing van pleinactiviteiten is bindend.

Werkgroep Pleinactiviteiten