Website van de wijkvereniging Vonderkwartier Eindhoven

Reclame, Marketing en communicatie

WEBBER Interactief
Bedrijfsnaam:
Adres:
Sophia van Wurtemberglaan 45
Postcode:
5616 BN
Plaats:
Eindhoven
Email adres:
Website (url):
Telefoonnummer:
0681035457
Omschrijving:

WEBBER gelooft in een continu veranderende wereld. Webdesign en technologie versnellen en versterken elkaar in de voortdurende groei van mogelijkheden. De stabiele factor in deze wervelende wereld, is de interactie tussen mensen. Wij hebben patent op ‘samen’. Samen ondernemen leidt tot vertrouwen. Dat is nodig voor het bouwen aan een duurzame relatie, om mee te kunnen denken in creativiteit en technische mogelijkheden. Dankzij de oprechte persoonlijke band met onze klanten in combinatie met onze expertise, zijn wij vandaag al bezig, met wat klanten morgen wensen. Wij houden van visualisatie, van het maken van mooie producten. Natuurlijk kloppen die technisch ook. Onze oplossingen bieden meer dan gevraagd, omdat we samen tot de best passende oplossing komen. Wij bieden strategie, creatie, realisatie en optimalisatie als het gaat om online vormen van marketingcommunicatie. Bij WEBBER werken we dagelijks met professionals aan mooie producten en een fijne relatie met onze klant.

Dorien van Witteveen Effectieve Communicatie
Adres:
Lodewijk Naoleonplein
Postcode:
5616 BA
Telefoonnummer:
0649105103
Omschrijving:

Ik help bedrijven om hun doelgroepen te bereiken met strategische, heldere, transparante en gebruiksvriendelijke communicatie. Concreet betekent dit ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes – online, offline, timing, content, tone of voice, uitstraling, structuur, etcetera – en de totstandkoming van communicatiemiddelen, teksten en andere content.

Aanbieding voor buurtgenoten:

Ik sta open voor suggesties 🙂

Goggleboy
Bedrijfsnaam:
Adres:
Mecklenburgstraat 85
Postcode:
5615 PZ
Email adres:
Telefoonnummer:
06-41224521
Omschrijving:

Ik maak content voor websites, zoals zoekmachinevriendelijke teksten. Daarnaast adviseer ik bedrijven op het gebied van content.

WANDER
Bedrijfsnaam:
Adres:
Sophia van Wurtemberglaan 9
Postcode:
5616 BM
Telefoonnummer:
0653254590
Omschrijving:

Onderscheidende en consistente communicatiemiddelen. Logo’s/Huisstijl/website/mailings

Aanbieding voor buurtgenoten:

Voor een lunch of diner krijg je een 2 uur durende keukentafelsessie over merkbeleving (brainstorm over merk en profileringskansen)